Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

kirsi2Kirsi Puustinen
Tiede-elämyspalveluiden tuottaja, toimitusjohtaja
Science and Technology Forum Oy / Tiedekerho.fi
p. 040 532 4233
kirsi.puustinen@tiedekerho.fi

Kirsi Puustinen on valmistunut diplomi-insinööriksi (materiaalitekniikka ja kemia), tuotantotalouden asiantuntijaksi ja esimieheksi sekä kemian laborantiksi. Hänellä on tekniikan erikoisammattitutkinto ja hän on suorittanut akateemisia jatko-opintoja. Kirsillä on monipuolinen tausta erilaisista tutkimustehtävistä kemian-, lääke- sekä bioteknologiateollisuudessa.

Kirsi on myös käsikirjoittanut ja näytellyt YLE TV2:n lasten ja nuorten Aivokeskus-tiedesarjassa. Lisäksi hän on kirjoittanut ja toteuttanut useita erilaisia tiedetapahtumia ja -kerhoja. Kirsi on myös suositusta Tutkija Piin tiedehahmosta tuttu.

kari2Kari Lehmussaari
Hallinnolliset asiat

Science and Technology Forum Oy
p. 0400 734 322
kari.lehmussaari@stforum.fi

Kari Lehmussaarella on yli 25 vuoden kokemus kotimaisesta ja kansainvälisestä lääketeollisuudesta, jossa hän on toiminut erilaisissa tutkimus- ja tuotekehitystehtävissä. Viimeiset noin 15 vuotta hän on toiminut kansainvälisen silmälääkkeisiin erikoistuneen lääkeyritys Santenin tutkimus- ja tuotekehitysjohtajana Euroopassa.

Kari toimii Science and Technology Forum Oy:ssä myös hallituksen puheenjohtajana vastaten yrityksille tarjottavista lääke- ja bioteknologiakehitykseen liittyvistä erikoisasiantuntijapalveluista.